Autor Societat
4 Juny 2015 a 13:30

Incendi a un pati de llums del carrer de Sant Crispí

Es crema una paperera d’un domicili per una burilla mal apagada

Foto: Mercè Folch

Foto: Mercè Folch

El passat dimarts 2 de juny a la tarda, el 112 va informar a la Policia Municipal que s’havia produït un incendi a un escalfador domèstic d’un domicili del carrer de Sant Crispí. Des del 112 van activar els bombers i l’ambulància.

Al lloc ja s’hi trobaven els Mossos d’Esquadra que es van fer càrrec del servei així com de comunicar els fets al Jutjat de Guàrdia. La unitat va informar que, segons els bombers, el foc s’havia iniciat a una de les canonades de gas ciutat, entre un escalfador i el comptador del gas, ubicades al pati de llums de pis. Com a resultat van danyar-se dues bombones de butà, cremant-se però per sort sense explotar.

Les flames, que van arribar fins al quart pis, van causar diversos desperfectes: les parets del pati de llums van quedar enfosquides, les persianes, finestres i algunes cortines van cremar-se, i el fum es va colar a l’interior dels domicilis. Es va haver de desallotjar el bloc de pisos, però per sort no hi va haver danys personals.

El personal de Gas Natural també va arribar al lloc dels fets, i va manifestar que el seu servei de gas, llum i aigua no eren possibles.

Es crema una paperera d’un domicili per una burilla mal apagada

Ahir a la matinada, la Policia Municipal va rebre una trucada del 112 informant d’un altre incendi, aquest cop en un domicili del carrer de Montblanc.

Les unitats comissionades al lloc dels fets van informar que semblava que l’origen del foc havia estat una burilla que s’havia tirat a la paperera que es trobava a la terrassa. Els mateixos agents van poder apagar el foc sense necessitar la intervenció dels bombers.

No obstant això es van presentar al lloc les unitats dels bombers, les ambulàncies  i els Mossos d’Esquadra.

Switch to mobile version