Autor Política
29 Juny 2015 a 17:00

Javier González critica la falta d’informació sobre el Terrassa FC

Segons Ciutadans, és un serial

Javier González // Imatge cedida per Ciutadans

Javier González // Imatge cedida per Ciutadans

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Javier González, ha reclamat al govern que aclareixi la situació econòmica i esportiva del Terrassa FC”. González ha lamentat que el regidor d’esports “no hagi donat cap explicació i ha explicat que quan es constitueixi la comissió informativa de l’àrea d’esports Ciutadans va a demanar “explicacions”.

El portaveu de Ciutadans ha reclamat saber “quin és la situació del futbol base del Terrassa FC” així com “si el patrimoni que la ciutat ha invertit en les instal·lacions esportives municipals està en perill”, ja que han aparegut informacions sobre una possible venda del club. El portaveu de Ciutadans ha explicat que tem que “el affaire costi diners i prestigi a la ciutat

Javier González ha comentat que “l’esport i la cultura són per Ciutadans dos elements indispensables per construir un nou model de ciutat amb més oportunitats, no podem començar amb mal peu en un àrea tan estratègica, si el PSC no sap què fer davant la gestió del club de futbol més gran que hi ha a Terrassa que ho digui el més aviat possible”.

Switch to mobile version