Autor Cultura
9 Juny 2015 a 11:30

Joan Martínez Colás estrena “El so de l’esperit” a l’Auditori Municipal

Un concert experimental amb molts col·laboradors locals

Joan Martínez Colás

Joan Martínez Colás // Imatge cedida per Barcelona Classic Concert

El proper diumenge 14 de juny a les 18.00h, l’Auditori Municipal de Terrassa acollirà l’estrena de l’últim espectacle de Joan Martínez Colás, “El so de l’esperit”; un concert que obrirà la gira per Catalunya que acabarà a la tardor al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

“El so de l’esperit” compta amb música composada i interpretada per l’autor i amb la intervenció d’un centenar de terrassencs i terrassenques de totes les edats. Entre tots els artistes que hi participen s’hi troben els Petits Cantants de Terrassa, la Coral de l’Escola l’Avet, la Coral Renaixença del Consorci Sanitari de Terrassa i les Corals de Gent Gran del Casal de Can Roca i Can Boada. Complementen la plantilla artística tres artistes amb una gran vinculació a la ciutat com són la soprano Laia Camps, la mezzo-soprano Merche Handrich i la pianista i ballarina Monica Lao.

Seguint la línia creativa de l’artista, l’espectacle tindrà una forma de collage amb projeccions audiovisuals, l’ús del moviment com a element expressiu i la participació del públic. “El so de l’esperit” posa al límit el registre de la veu, i en una de les peces més brillants de l’espectacle anomenada “Les set cambres”, interpretada pel propi autor, aquest arriba a fer 10 dos de pit, un més que la famosa ària “Ah, mes amis” de l’òpera “La filla del regiment” de Gaetano Donizzeti.

A banda de peces més líriques, l’espectacle també comptarà amb peces de gospel i altres instrumentals, però sempre amb el segell collage del mestre Colás, buscant que els seus espectacles siguin una autèntica vivència per l’espectador.

“El so de l’esperit” compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, Enfoc Musical i diferents entitats locals com l’Escola de Música Alicia, la Fundació Joan Costa i Roma, la Fundació Mina Aigües de Terrassa, la Perruqueria Innova’t, el Centre Odontològic Dr. Acevedo o la Gestoria Pla Assessors.

Les entrades ja es poden adquirir de manera anticipada a través de Ticketea a la Casa Soler i Palet o a la taquilla de l’Auditori una hora abans de l’inici de la representació.

Switch to mobile version