Autor Política
15 Juny 2015 a 17:00

Jordi Ballart ha fet pública la seva declaració de Béns i Drets Patrimonials

Primer acte de l’alcalde de Terrassa en aquest mandat

L’alcalde de Terrassa ha presentat avui la declaració pública de Béns i Drets Patrimonials // Imatge del twitter de l'Ajuntament de Terrassa

L’alcalde de Terrassa ha presentat avui la declaració pública de Béns i Drets Patrimonials // Imatge del twitter de l’Ajuntament de Terrassa

Aquest matí, Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha signat la seva declaració pública de Béns i Drets Patrimonials davant del secretari general de l’Ajuntament, en el seu primer acte públic d’aquest nou mandat, després de ser escollit alcalde dissabte passat pel Ple del consistori.

Ballart ha volgut, amb aquesta declaració, donar una mostra clara de l’exercici de transparència que anunciava  en el seu discurs d’investidura de dissabte, i que serà un dels pilars del nou govern municipal.  L’alcalde ja havia fet el mateix gest el primer dia del seu anterior mandat.

Jordi Ballart ha declarat que disposa d’un cotxe Seat Altea amb una antiguitat de 10 anys i d’un pis de 46 m2 al barri del Segle XX, pel qual paga una hipoteca de 800 euros al mes.

L’alcalde terrassenc ha dit aquest matí que “la societat exigeix als representants polítics valentia, que no s’amaguin, que expliquin obertament el que són i el que tenen. Crec que això ha de contribuir a millorar la confiança en les institucions i a combatre la desafecció política que estem vivint en aquests moments a la societat.”

També aquest mateix matí, l’alcalde ja ha fet arribar a tots i totes els treballadors de l’ajuntament un missatge d’inici de mandat, posant-se a la seva disposició i convidant-los a prendre part en aquest procés, per a fer realtiat aquest compromís amb rigor, seriositat i eficàcia.

Aquesta setmana l’alcalde farà públic el nou cartipàs municipal i tindrà diverses reunions amb agents socials i econòmics de la ciutat de Terrassa per a continuar treballant plegats amb l’objectiu de preservar “l’estat del benestar, impulsant la creació de feina i vetllant pels drets de les persones més desfavorides.” tal com va anunciar Ballart dissabte en el seu discurs.

Switch to mobile version