Autor Societat
3 Juny 2015 a 17:00

La Federació ADF Vallès Occidental va realitzar un simulacre d’incendi forestal a Viladecavalls

L’objectiu és que els voluntaris estiguin formats i coordinats

Simulacre d'incendi forstal a Viladecavalls // Imatge cedida per l'Ajuntament de Viladecavalls

Simulacre d’incendi forstal a Viladecavalls // Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

El passat diumenge, 31 de maig, els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Viladecavalls van participar al simulacre que organitza cada any la Federació d’ADF del Vallés Occidental amb l’objectiu d’estar formats, coordinats i preparats per actuar en cas d’incendi.

Enguany el simulacre efectuat al terme municipal de Viladecavalls ha comptat amb la participació de més de 100 voluntaris d’ADF i una vintena de Protecció Civil de diversos municipis de la comarca, a més de la presència de Bombers, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra, tècnics de l’Oficina Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, i l’Ajuntament de Viladecavalls.

Per a la realització del simulacre es va disposar d’una dotació de material específic per al simulacre, 19.700 litres d’aigua, 26 vehicles especials d’entre ells 4 camions.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha volgut agrair la feina realitzada per l’ADF Viladecavalls i els responsables de la Federació.

El consistori també ha comunicat que, en els propers dies, l’organització te previst recollir tot el material i restes del simulacre que hagin pogut quedar encara al bosc.

Switch to mobile version