Autor Societat
29 Juny 2015 a 16:30

La Policia es fa càrrec d’un matrimoni que es trobaven en un autobús i no sabien on anaven ni d’on venien

Vehicle incendiat

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Dissabte a la tarda un conductor de TMESA es va posar en contacte amb la Policia perquè es trobava aturat a la parada de bus que hi ha a la carretera Castellar amb carrer Font de la Pola perquè duia dues persones grans que no sabien a on anaven ni d’on venien.

Una unitat de la Policia es va desplaçar fins allà i es va fer càrrec de la parella, a la que després de consultar les dades del Padró van traslladar al seu domicili. Un cop van ser portats al domicili, els veïns van informar als agents que la parella ja no vivia allà i que en el domicili ara hi vivia la seva neta però que es trobava fora de Catalunya.

Després de posar-se en contacte amb la filla del matrimoni, aquesta va informar als agents que ara es trobaven vivint en una residència.

 

Vehicle incendiat

Els Bombers de Terrassa es van desplaçar diumenge a la matinada al carrer Guadiana on hi havia un cotxe que estava cremant.

Fins el lloc es va desplaçar una unitat de Bombers que va trobar un vehicle incendiat al costat del poliesportiu. El vehicle estava tancat i els Bombers van trobar en el seient del conductor unes pastilles de les que s’utilitzen per encendre les barbacoes.

Switch to mobile version