Autor Política
4 Juny 2015 a 14:30

L’assemblea d’ERC demana als seus regidors que segueixin treballant pel canvi fins al dia de la votació d’investidura

Assemblea d'ERC Terrassa // Imatge del twitter d'ERC TErrassa

Assemblea d’ERC Terrassa // Imatge del twitter d’ERC TErrassa

La secció local d’Esquerra Republicana a Terrassa va realitzar el passat dimecres una assemblea oberta a tots els militants per tal d’informar-los sobre la línia en la qual s’està treballant de cara a la votació d’investidura del proper dissabte 13 de juny.

En paraules d’Isaac Albert, “42.116 terrassencs i terrassenques van votar el canvi i nosaltres, tal com vam dir durant tota la campanya, procurarem fer-lo possible”. Carles Caballero, president de la secció local, va afegir que “la sobirania i la justícia social són majoria absoluta a la ciutat i, per tant, tenim el deure de seguir el mandat popular i fer tot el possible per exercir-les”.

L’assemblea va demanar unànimement als seus regidors que segueixin treballant pel canvi fins el dia de la investidura.

Switch to mobile version