Autor Societat
3 Juny 2015 a 14:00

L’equip Ègara Cops Walkers recapten 4.000€ pel Rebost

Fruit de l’Oxfam Trailwalker i de l’organització de diverses activitats

La sortida de la cursa solidària Oxfam Trailwalker d'enguany

La sortida de la cursa solidària Oxfam Trailwalker d’enguany // Imatge del web de l’Oxfam Trailwalker

Demà a les 18.00h els Ègara Cops Walkers, un equip format per 6 Policies Municipals de Terrassa que va participar a l’Oxfam Trailwalker el passat més d’abril, entregaran 4.000 euros de la recaptació al projecte El Rebost de Terrassa.

L’Oxfam Trailwalker és una prova esportiva internacional, solidària i no competitiva que consisteix en recorre 100Km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, en un màxim de 32 hores. Es realitza en equips de 4 caminant o corrent, i 2 més de recolzament en cotxe.

L’equip terrassenc va treballar realitzant diverses accions per recaptar fons per a fer un donatiu de 1.500 euros a Intermón Oxfam, i 8.000 euros més que es lliuraran a parts iguals entre El Rebost de Terrassa – demà a la tarda – i Latiendo con el Sur de Jaen, per mostrar així la cara més solidària d’aquest col·lectiu.

Per tal de recaptar aquests 9.500 euros, l’equip dels Ègara Cops Walkers va comptar amb 15 col·laboradors locals i va organitzar diverses activitats com dos monòlegs a càrrec dels artistes locals Alberto Demomento i Carlos Del Pozo; el sorteig d’una samarreta signada per l’atleta campiona del Món d’Ultra Trails Núria Picas; una matinal motera; venda de manualitats, galetes i magdalenes; una gala de màgia i música a càrrec del mag i escapista Vaxi Màgic; la presència de l’Abril Muntmany, guanyadora del concurs de televisió “Tu cara me suena mini”; la venda de 500 samarretes commemoratives de la prova; i un concert de rock amb els grups terrassencs “Murcielagos del pol·len”, “Spoilers”, i Jordi “El Mauro” amb Carlos “El Granuja”.

Switch to mobile version