Autor Societat
18 Juny 2015 a 17:00

Nous aparells gimnàstics d’ús lliure a la plaça de Can Roca

Últims detalls de la instal·lació

Les instal·lacions acabaran en els propers dies

Les instal·lacions acabaran en els propers dies // Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

A partir dels propers dies, la plaça de Can Roca, comptarà amb un espai per a la realització d’exercici a l’aire lliure. Es tracta d’aparells innovadors pels espais públics de la ciutat, ja que estan adreçats a públic jove com adult, a diferència d’altres especialment dissenyats per a persones grans, i amb els quals ja hi compten moltes places i parcs de la ciutat.

Els cinc elements que aquests dies s’estan acabant d’instal·lar, estan pensats per a la pràctica esportiva coneguda amb l’anglicisme “workout” que consisteix a fer diversos exercicis gimnàstics per tonificar i enfortir les diferents parts del cos. És una disciplina en auge que està guanyant molts adeptes als espais públics com a una manera d’entrenar el cos a l’aire lliure i de manera gratuïta.

Prèviament a la instal·lació dels aparells s’han dut a terme treballs d’adequació de l’espai consistents en excavar a terra, separar el rec automàtic, i construir un bordó per separar l’àrea de jocs, amb el paviment de sorra, de la superfície annexa de gespa. Aquests treballs han estat a càrrec del servei de Gestió de l’Espai Públic de l’Ajuntament. D’altra banda, dels cinc mòduls destinats a diferents tipus d’exercici i de la seva instal·lació se n’ha encarregat l’empresa Spartans Buildin BCN per un import de 17.820,88 euros.

Amb la instal·lació d’aquests nous aparells, l’Ajuntament pretén potenciar la plaça de Can Roca com a lloc de lleure no només per als més menuts, sinó també per a altres franges d’edat, alhora que fomenta els hàbits de vida saludables.

Switch to mobile version