Autor Societat
10 Juny 2015 a 14:00

Obres a Terrassa per millorar les voreres a Roc Blanc i Poble Nou-Zona Esportiva

Duraran dos mesos i no afectaran el trànsit

Obres a les voreres dels carrers de Terrassa / Imatge del web de l'Ajuntament de Terrassa

Obres a les voreres dels carrers de Terrassa / Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

Aquest dilluns passat van començar els treballs per adequar els paviments de diversos espais als barris terrassencs de Poble Nou – Zona Esportiva i de Roc Blanc, dues actuacions incloses al programa municipal Terrassa Barris en Marxa.

Al barri barri de Poble Nou-Zona Esportiva s’adequaran els camins del talús dels carrers de Serón i Castro del Rio, mentre que al barri  de Roc Blanc es corregiran els problemes provocats per les arrels dels arbres a diferents voreres.

Les dues actuacions es completaran en un termini de dos mesos, durant els quals no es preveuen afectacions de trànsit.

Curnal Invest, SL és l’empresa a qui s’han adjudicat els treballs per un import de 45.353,22 €.

Al barri de Poble Nou- Zona Esportiva s’intervindrà al voltant del talús paral·lel als carrers de Serón i Castro del Rio. L’objectiu d’aquesta actuació és condicionar i adequar els camins que recorren el talús a diferents nivells i el connecten amb el carrer Terque. Aquests camins, que sumen 300 metres de longitud total, es pavimentaran amb un formigó antilliscant i es dotaran de canals que afavoriran el drenatge. Amb aquesta actuació se solucionaran els problemes que es produeixen a la zona quan plou.

D’altra banda, als carrers de Ferrer i Guàrdia, de Pablo Iglesias, de Valentí Almirall i de Carrasco i Formiguera, tots ells al barri del Roc Blanc, s’ha detectat que el paviment es troba en mal estat degut als desperfectes provocats per les arrels dels arbres de la zona. De les observacions dels tècnics per redactar el projecte s’ha resolt que alguns dels escocells s’hauran de readaptar i que s’incorporaran malles anti arrels, a més de la reconstrucció dels mateixos escocells. A més, a diferents punts de les voreres dels quatre carrers es substituirà el panot.

Switch to mobile version