Autor Waterpolo
30 Juny 2015 a 14:00

Paula Leitón és convocada amb la selecció espanyola de waterpolo

Participarà en un stage amb Rússia

Paula Leitón // Imatge cedida pel CN Terrassa

Paula Leitón // Imatge cedida pel CN Terrassa

La waterpolista del CN Terrassa Paula Leitón ha estat convocada amb la selecció espanyola absoluta femenina per participar en un stage amb Rússia que es celebrarà fins dissabte a Madrid. El seleccionador Miky Oca ha elaborat una llista de divuit jugadores.

És el tercer cop que Leitón entra en l’òrbita de la selecció absoluta. Al març ja va participar en un stage conjunt amb la selecció de Canadà que es va desenvolupar a Madrid i al mes d’abril va prendre part en un entrenament previ al matx de la Lliga Mundial que va enfrontar el combinat estatal contra Grècia.

La presència de l’egarenca en aquesta convocatòria és una nova mostra de la seva progressió i de la seva projecció de futur, tenint en compte la seva joventut. Leitón, de 15 anys, porta ja tres temporades en el sènior femení de waterpolo que dirigeix Xavi Pérez, en el qual va guanyant protagonisme, i forma part també dels equips juvenil i cadet. Recentment, va penjar-se la medalla de plata en els Jocs Europeus de Bakú, en una selecció que comptava amb dues jugadores més del Natació, Sandra Domene i Anna Roldán.

Les convocades a l’stage amb Rússia són Marta Bach (CN Mataró), Anna Espar (CN Sabadell), Clara Espar (CE Mediterrani), Laura Ester (CN Sabadell), Judith Forca (CN Sabadell), Maica Garcia (CN Sabadell), Irene González (CN Rubí), Andrea González (CN Madrid Moscardó), Patricia Herrera (CN Madrid Moscardó), Paula Leitón (CN Terrassa), Laura López (CN Mataró), Lorena Miranda (CW Dos Hermanas), Beatriz Muñoz (CN Rubí), Matilde Ortiz (CN Sabadell), Jennifer Pareja (CN Sabadell), Pilar Peña (CN Sabadell), M. Elena Sánchez (CN Sabadell) i Roser Tarragó (CN Mataró).

Switch to mobile version