Autor Societat
8 Juny 2015 a 15:45

Protecció Civil demana extremar les precaucions davant les previsions de pluja del SMC

temps

Foto: Paquita Vallbé

Protecció Civil de la Generalitat DGPC demana extremar les precaucions davant les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), que indiquen l’arribada de tempestes a partir d’aquesta tarda.

L’SMC, informa que a partir d’aquesta tarda es poden superar els 20 l/m2 en 30 minuts, sobre tot a les comarques del Berguedà, Solsonès, Ripollès i Osona. També es poden veure afectades en menor probabilitat les comarques de l’Alt Urgell, Cerdanya, Garrotxa, Bages, Moianès, Selva, Segarra, Anoia, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Ja de cara a demà, les tempestes podrien afectar la zona del Pirineu i Prepirineu, concretament a les comarques del Val d’Aran, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Alt Urgell, Cerdanya, Berguedà, Solsonès, Ripollès, Osona i Garrotxa.

Des de Protecció Civil de la Generalitat es recomana molta precaució a la ciutadania per l’avís de precipitació intensa i recorda que cal seguir les recomanacions del Servei Català de Trànsit pel que fa a la conducció i augmentar la distància de seguretat entre vehicles i reduir la velocitat en cas de pluja intensa.

Switch to mobile version