Autor Societat
25 Juny 2015 a 17:00

Troben una cabra deambulant entre els vehicles al carrer Ourense

Els agents no van poder esbrinar la seva procedència

 

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Ahir al migdia el 112 rebia una trucada d’una veïna de Terrassa que informava que s’havia trobat una cabra deambulant entre els cotxes al carrer Ourense amb Saragossa.

Després de posar-se en contacte la Policia Municipal amb la requeridora, aquesta els a informar que havia agafat la cabra i l’havia tancat al garatge per evitar que provoqués un accident, però que no la podia tenir molta estona perquè havia de marxar.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat policial. Després d’intentar esbrinar de qui era la cabra i en no esbrinar-ho, es van posar en contacte amb el CAAD (Centre d’Atenció d’Animals Domèstics), que van comentar que no es podien fer càrrec de l’animal.

Els agents van introduir l’animal al vehicle i el van traslladar a la central des d’on van intentar esbrinar la seva procedència. En no fer-ho es van posar en contacte amb un senyor que se’n podia fer càrrec i que es va personar a pre-factura i se la va endur

Switch to mobile version