Autor Economia
12 Juliol 2015 a 09:30

48 pimes més acceleren el seu creixement

El 25% de les empreses participants són del Vallès Occidental

Accelera el creixement

Accelera el creixement // Imatge cedida per PIMEC

El programa està promogut per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació i PIMEC el qual té l’objectiu que les pimes aconsegueixin un pla de creixement de la seva empresa i les eines de suport de realitzar-lo. Les empreses participants són empreses amb vocació internacional i voluntat d’invertir en el seu creixement amb un mínim de 3 treballadors i més de quatre anys de vida.

Les empreses participants pertanyen majoritàriament al Vallès Occidental (25%), Baix Llobregat (17%) i Vallès Oriental (15%). Les 147 empreses que ja han participat tenen menys de 50 treballadors, formen part del sector industrial (58,5%) i facturen un promig de 3,5 milions d’euros.

La bona valoració per part dels participants han fet que el programa tingui noves edicions. A finals de mes es farà la selecció de les noves 50 pimes que formaran part de la quarta edició del programa.

Mireia Solsona, vicepresidenta primera i presidenta delegada en funcions de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació, i Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la UPF, van estar presents a l’acte, l’últim va pronunciar la conferència “Les claus i les barreres del creixement empresarial”.

Algunes de les empreses distingides a la tercera edició del programa: Gual Stell, SL; Precuintas Alsina, SL; Viladases, SL; Nosia, SRL; Redman TH, SL; Filtra Vibració, SL; M5 Idees & Mercats, SCCL; Industrias F Botella, SL; entre d’altres.

Switch to mobile version