Autor Economia
1 Juliol 2015 a 12:00

L’Ajuntament col·labora amb Media Markt en el procés de selecció de personal per al seu nou establiment a Terrassa

La nova botiga donarà feina a 90 persones

mediamarkt

L’alcalde, Jordi Ballart, visita les obres del nou Media Markt a Terrassa. // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa.

La multinacional del sector de les noves tecnologies, Media Markt, ha demanat la col·laboració de l’Ajuntament en el procés de reclutament dels perfils professionals per als 90 llocs de treball que ofereix l’empresa en un nou establiment que obrirà en els propers mesos a la ciutat.

L’alcalde, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d’Alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, i regidor d’Ocupació, Amadeu Aguado, ha visitat les obres que s’estan duent a terme en el nou centre i ha pogut conèixer de primera mà les característiques de la nova botiga.

Durant la visita, aquest dilluns al matí, l’alcalde ha destacat la importància de l’arribada de la multinacional a Terrassa: “celebrem que Media Markt hagi escollit la nostra ciutat en el seu procés d’expansió. Aquest és un indici molt positiu que Terrassa està tornant a agafar velocitat per a una nova reactivació econòmica”.

Tot i que la selecció del personal que treballarà en aquest nou establiment va a càrrec del departament de recursos humans de Media Markt, l’Ajuntament, a través de la seva empresa municipal, Foment de Terrassa, SA, ha col·laborat amb l’empresa derivant 132 persones de la borsa de treball del Servei d’Ocupació municipal, d’acord amb els perfils que aquesta empresa demanda: caixers, mossos de magatzem, venedors i personal per al servei de postvenda.

D’altra banda, a través d’un conveni de col·laboració signat entre Foment i Media Markt, l’Ajuntament posa a disposició de l’empresa, durant aquesta setmana, la utilització de les aules de formació del Campus Professional Vallparadís i les aules de l’edifici de Foment de Terrassa, per dur a terme les entrevistes de treball, les sessions grupals i totes les accions que es derivin del procés de selecció.

L’empresa Media Markt també s’ha compromès, en el futur, a participar i col·laborar, d’acord amb les seves possibilitats, amb Foment de Terrassa i el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament en accions comunes que afavoreixin una millora de l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació de recerca de feina, accions formatives, pràctiques o altres programes impulsats des de les administracions públiques.

Switch to mobile version