Autor Societat
1 Juliol 2015 a 14:30

Cinc dotacions de Bombers van treballar ahir en un incendi forestal a Can Trias

Va ser un dels molts en els que van haver de treballar ahir al migdia

Incendi a Sant Fruitós // Imatge de @bomberscat

Incendi a Sant Fruitós // Imatge de @bomberscat

Els Bombers  van ser alertats ahir a les 13.52h d’un incendi de vegetació agrícola que s’estava produint a Sant Fruitós de Bages. El foc en un tractor i la màquina empacadora va passar a un campo llaurat. En l’incendi van treballar-hi dos helicòpters i sis vehicles terrestres. L’incendi, que va ser extingit al cap d’una hora i mitja, va afectar a 2.3 hectàrees.

A les 14.21h, els Bombers van rebre un avís d’incendi forestal al costat de l’AP-7 al seu pas per Sant Celoni. En la seva extinció van participar-hi Dos avions de vigilància i atac, un helicòpter bombarder i 11 vehicles de Bombers. L’incendi, que es va donar per controlat a les 15.14h, va cremar 1.7 hectàrees de massa forestal i 0.3 hectàrees de vegetació agrícola.

A les 17.47 els Bombers rebien un avís d’incendi forestal a la zona de Can Trias de Terrassa on hi van treballar cinc vehicles de Bombers.

També es van produir incendis a Foixà (Baix Empordà), que va cremar 1.5 hectàrees de vegetació agrícola, a Masos de Tamúrcia, que va cremar 600m2 de rostolls, un a Vilopriu (Baix Empordà), que va cremar 1000m2 de massa forestal i un altre a Sant Vicenç dels Horts (Baix LLobregat).

En les tasques d’extinció dels incendis van intervenir Mossos d’Esquadra, Agents Rurals i Agrupacions de Defensa Forestal.

La simultaneïtat dels incendis va comportar una gestió dels recursos de Bombers de la Generalitat enfocada a cobrir els diversos punts territorials de la manera més eficaç possible.

Switch to mobile version