Autor Política
31 Juliol 2015 a 11:30

Ciutadans Terrassa vol mantenir la professionalitat en la gestió de les empreses municipals

Segons la formació la ciutadania reclama eficiència

Javier González // Imatge cedida per Ciutadans Terrassa

Javier González // Imatge cedida per Ciutadans Terrassa

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Javier González, ha afirmat: “La formació aposta per mantenir la professionalitat en la gestió de les empreses municipals”. A més ha justificat que la formació no entra en els consells d’administració de les empreses perquè polititzar la gestió forma part d’una estratègia de gestos de cara a la galeria i no a un treball productiu.

També ha dit que sí que hi haurà representants de la formació en Comunicació i ha explicat: “Ens permetrà estudiar des de dins les alternatives a una possible simplificació de la seva estructura amb la finalitat que l’ajuntament ho gestioni directament i avançar cap a la reducció de les empreses municipals”.

En quan a les gerències de les empreses municipals, González, ha afirmat: “La intenció de Ciutadans és estudiar cada cas i cada empresa posant especial atenció a aquelles que han tingut pèrdues o no han sabut adaptar-se al context econòmic”. A més, ha afegit: “No dubtarem a plantejar alternatives que canviïn l’orientació, la gestió o fins i tot la naturalesa de la pròpia empresa”.

Per la seva banda, el portaveu de Ciutadans, ha criticat la gestió del PSC en els últims anys afirmant: “La ciutadania reclama eficiència i eficàcia i no totes les empreses municipals han estat orientades políticament entre aquests dos vectors”, i també, ha dit: “El no reconèixer els errors del passat ha suposat una sagnia econòmica en el cas  i en menor mesura en la participada de Parc Audiovisual “.

Switch to mobile version