Autor Societat
27 Juliol 2015 a 14:00

El cementiri municipal opta al premi al millor cementiri d’Espanya

Competirà amb nou cementiris més de tot l’Estat

Cementiri municipal de Terrassa // Imatge del web de Funerària de Terrassa

Cementiri municipal de Terrassa // Imatge del web de Funerària de Terrassa

El cementiri municipal de Terrassa és un dels deu finalistes que opten al premi de millor cementiri d’Espanya, que atorga la revista Adiós, editada pel grup Funespaña. Aquesta és la segona edició del concurs, que compta amb el patrocini de l’Associació de Funeràries i Cementiris Municipals d’Espanya, de la qual la funerària municipal de Terrassa en forma part.

Hi ha quatre categories: millor cementiri, millor monument arquitectònic, millor escultura i millor història. Terrassa participa en la primera categoria. La candidatura presentada incideix en el ric patrimoni del cementiri, juntament amb aspectes tecnològics i de gestió, que fan del cementiri municipal de Terrassa un espai on es combinen tradició i modernitat.

L’equipament haurà de competir amb els cementiris de La Carriona (Avilés, Astúries), Vilafranca del Penedès, Derio (Bilbao), Montánchez (Cáceres), Montornés de Segarra (Lleida), San Justo (Madrid), Robregordo, (Madrid), Casabermeja (Málaga) i el cementiri municipal San José de Cadis.

Switch to mobile version