Autor Política
6 Juliol 2015 a 11:30

El Consell Comarcal del Vallès Occidental es constituirà el 17 de juliol

Els consellers prendran possesió del seu càrrec

Consell Comarcal del Vallès Occidental // Imatge d'arxiu

Consell Comarcal del Vallès Occidental // Imatge d’arxiu

El divendres 17 de juliol al matí es celebrarà el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit després de les eleccions municipals del passat 24 de maig. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec els qui seran consellers comarcals en aquest nou mandat i s’escollirà el president/a de l’ens supramunicipal per al període 2015-2019.

El Ple de Constitució tindrà lloc a Terrassa, ja que tal com és tradició, l’acte de constitució del Consell Comarcal es celebra a les dues co-capitals del Vallès Occidental de manera alterna cada quatre anys. El 2011 es va celebrar a Sabadell. L’hora i lloc exacte de celebració del Ple del proper 17 de juliol es concretarà els propers dies.

La data de celebració del Ple ve determinada per la proclamació dels membres del Consell per part de la Junta Electoral Provincial de Barcelona. La constitució s’ha de fer el primer dia hàbil després dels 15 dies naturals a comptar de l’endemà de l’acte de  proclamació dels membres electes. La Junta va certificar el passat 1 de juliol, la proclamació dels membres electes i suplents del Consell Comarcal.

Del total de 39 regidors dels diferents ajuntaments de la comarca que seran consellers comarcals, 9 ho seran pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), 7 per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), 6 per Convergència i Unió (CiU), 6 per Entesa, 5 per la Candidatura d’unitat popular-Poble Actiu, 4 per Ciutadans i 2 pel Partit Popular (PP).

Switch to mobile version