Autor Cultura
10 Juliol 2015 a 14:00

El cor de cambra terrassenc MC Cor estarà a la 3ª edició del programa de TV3 Oh happy day!

Prenen el relleu de Singfònics i Tons&Sons

MC Cor // Imatge cedida per Barcelona Classic Concert

MC Cor // Imatge cedida per Barcelona Classic Concert

Després de l’èxit assolit pels cors Singfònics i Tons&Sons en la primera edició del popular concurs de TV3 “Oh happy day!”, en aquesta tercera edició la ciutat de Terrassa estarà representada pel MC Cor.

MC Cor és un grup vocal creat l’any 2006 pel terrassenc Joan Martínez Colás i dirigit per ell mateix des de la seva fundació. Està integrat per 15 cantants, la majoria d’ells de Terrassa com Laia Camps, Merche Handrich, Mònica Lao, Enric Fajula, Dani Rodríguez, Isabel Herrera, Gemma Garrido, Jordi G.Garreta o Andrea Acevedo entre d’altres.

Amb una àmplia experiència artística, aquest grup ha actuat a llocs tan emblemàtics com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalans, el Palau Sant Jordi o l’Auditori de Barcelona interpretant repertori del propi director, Joan Martínez Colás com òpera o gospel.

El primer programa de la tercera temporada d’”Oh happy Day”, que presenta nombroses novetats com la presència en el tribunal de la popular cantant Chenoa, es realitzarà durant la primera setmana de setembre.

D’altra banda, el proper dijous 16 de juliol a les 20:30h, l’MC Cor obrirà el “1er Festival de Música de Cinema al Parc Audiovisual de Catalunya” que se celebra durant aquest mes en aquest espai tan emblemàtic de la nostra ciutat. Estrenaran l’espectacle “Lux Aeterna”, amb repertori de música sacra de les grans bandes sonores de tots els temps.

Switch to mobile version