Autor Societat
15 Juliol 2015 a 11:30

El president de FGC es trobarà amb empresaris a la Cambra de Comerç

Durant la trobada informarà del nou Metro de Terrassa

FGC // Imatge del web de Wikimedia

FGC // Imatge del web de Wikimedia

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, es reunirà amb el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Marià Galí, i diversos empresaris el proper dijous 16 de juliol a la seu de la institució terrassenca.

Enric Ticó informarà sobre el nou Metro de Terrassa amb motiu de la propera entrada en funcionament del perllongament dels FGC el 29 de juliol i mantindrà un intercanvi d’impressions amb els empresaris assistents. A més parlarà d’altres aspectes de la gestió dels serveis de mobilitat per part de FGC, la seva contribució a la sostenibilitat i la competitivitat i la seva incidència en el desenvolupament territorial i empresarial.

El president de FGC, Enric Ticó, ha desenvolupat una àmplia trajectòria professional en l’àmbit de la gestió de mobilitat, el transport i les infraestructures. Aquestes trobades es desenvolupen en el marc d’un espai orientat a debatre els temes d’interès empresarial directament amb els responsables d’establir-ne les polítiques.

El projecte de perllongament dels FGC a Terrassa ha consistit en l’ampliació de la línia fins al nord de la ciutat amb tres estacions més. Suposarà una millora del transport entre el Vallès i Barcelona i reforçarà la comunicació urbana de Terrassa apropant punts estratègics, llocs d’interès turístic i cultural i la zona universitària de la ciutat.

Switch to mobile version