Autor Futbol
22 Juliol 2015 a 13:30

El Terrassa FC 1906 presenta el seu nou projecte esportiu

Presentació Terrassa FC 1906 // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Presentació Terrassa FC 1906 // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d’Esports, Alfredo Vega, van participar ahir al vespre en l’acte de presentació del nou projecte esportiu Terrassa FC 1906, que es va celebrar a l’Estadi Olímpic Municipal.

L’acte es va iniciar amb la salutació inicial als jugadors del primer equip del Terrassa FC 1906 per continuar amb les intervencions de l’entrenador de la plantilla del primer equip, de David Pirri; el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta; i de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

L’acte també va comptar amb la presència del vicepresident del club, Serafí Gàzquez, i del seu president honorífic, Josep Vall.

Switch to mobile version