Autor Societat
22 Juliol 2015 a 16:00

FGC augmenta la demanda de viatgers un 7,2% respecte el mes de juny

La línia Llobregat-Anoia experimenta l’augment més alt

FGC // Imatge del web de FGC

FGC // Imatge del web de FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha experimentat el mes de juny un augment de la demanda del 7,2% respecte el mes de juny de l’any 2014. En total, gairebé 6 milions i mig d’usuaris han utilitzat els Ferrocarrils, certifica la tendència de creixement de viatgers a les diferents línies.

Pel que fa a les dades segons cadascuna de les Línies Metropolitanes, la línia Llobregat-Anoia és la que experimenta un augment més gran de la demanda que varia un 8,1% respecte l’any passat amb més d’1,8 milions de passatgers. La línia Barcelona-Vallès, augmenta el seu volum de clients en un 6,9%, apropant-se als 4,7 milions. En total, des del mes de gener, més de 41 milions d’usuaris han triat FGC per realitzar els seus desplaçaments.

Ferrocarrils incorpora serveis complementaris a l’estrictament transport de viatgers per oferir un servei integral. Alguns d’aquests serveis són les màquines de Correos de recollida de paquets a les estacions, endolls en els trens per connectar aparells electrònics o la instal·lació de desfibril·ladors en diferents punts de la xarxa.

A més, l’anàlisi d’indicadors de l’International Suburban Rail Benchmarking Grup (ISBeRG) que mesura i compara les prestacions, la gestió i el rendiment de 15 operadors ferroviaris dels cinc continents, situa FGC com una de les tres empreses amb millors indicadors del món.

Switch to mobile version