Autor Política
3 Juliol 2015 a 12:00

Javier González (C’s) critica que el govern municipal es faci en braços de l’independentisme

Va criticar l’acord entre PSC i CiU

Javier González Ciutadans Terrassa

Javier González, de Ciutadans Terrassa // Imatge cedida per Ciutadans Terrassajavier

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, va criticar l’acord de govern entre el PSC i CiU al municipi anunciat per l’alcalde Jordi Ballart. González va lamentar que “el PSC abusi de la confiança de l’oposició i del seu propi electorat al tirar-se en braços de l’independentisme per assegurar-se la tranquil·litat del mandat.

González ha manifestat que les justificacions de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart “són infantils” i ha lamentat que tracti de convèncer al seu electorat que hi ha un independentisme radical i un altre que no ho és“.

El portaveu de Ciutadans va insistir que “el PSC està defraudant a una majoria de terrassencs” i que en tan sols un mes ha dilapidat la il·lusió de molts ciutadans“. Per altra banda, González va afirmar que no hi ha canvi d’actitud, ni valentia i va criticar que “persisteixi la vella política per assegurar les butaques“.

Per Javier González el govern municipal ha tingutuna actitud covarda per no plantejar un mandat comptant amb tots els grups municipalsi va recordar quea risc de ser mal interpretats en el primer Ple del mandat, Ciutadans va donar un vot de confiança per començar a governar la ciutat .

Per últim, el portaveu de Ciutadans va manifestar que queda clar que en l’ànim del PSC està abusar de la confiança de l’oposició i del seu propi electorat “.

Switch to mobile version