Autor Waterpolo
1 Juliol 2015 a 17:00

El juvenil femení de waterpolo guanya la medalla de bronze al Campionat de Catalunya

Es van imposar al CN Sant Andreu per aconseguir el tercer lloc

waterpolo

L’equip del juvenil femení de waterpolo del Club de Natació Terrassa. // Imatge cedida pel Club de Natació Terrassa.

El juvenil femení de waterpolo del Club Natació Terrassa ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya celebrat el cap de setmana passat a la Piscina Municipal de Montjuïc.

L’equip dirigit per Xavi Pérez no va poder accedir a la final després de caure en semifinals contra el conjunt que es proclamaria campió, el CE Mediterrani, per 12 a 6 (5-3, 3-0, 1-0 i 3-3). El Natació va signar una bona arrencada que li va permetre situar-se 2 a 3. No obstant, en els darrers minuts del primer quart, el conjunt del barri de Sants va encadenar un 3 a 0 que va capgirar l’electrònic (5-3). A partir d’aquest moment, el Mediterrani va agafar les regnes del partit. Les egarenques van anar a remolc i ja no van poder anotar fins al darrer període.

Les terrassenques van recuperar-se de la decepció i van obtenir la medalla de bronze en imposar-se al CN Sant Andreu per 9 a 3 (1-1, 3-1, 4-1 i 1-0) en el partit pel tercer i quart lloc. Després de l’equilibri inicial, les de Xavi Pérez van prendre progressivament el control del partit des de la defensa. Un parcial de 4 a 1 en el tercer període va esdevenir la sentència d’un matx que el Natació va adjudicar-se sense patiment.

L’equip juvenil que ha assolit aquest èxit a la màxima cita catalana està format per Anna Roldán, Mireia Tutusaus, Xènia Pila, Cristina Cantero, Andrea Palomares, Blanca Domínguez, Adriana Alcaraz, Paula Leitón, Sandra Domene, Aina Pastor, Olga Descalzi, Marta Samper, Marta Vera i Carla Aranda.

Switch to mobile version