Autor Societat
27 Juliol 2015 a 13:30

“La Caixa” i Cerclemón col·laboren a millorar la visió i salut dental

Els beneficiats han sigut els alumnes de l’Institut Mont Perdut

Col·laboració de La Caixa i Cerclemón // Imatge cedida per La Caixa

Col·laboració de La Caixa i Cerclemón // Imatge cedida per La Caixa

Diversos representants de l’Obra Social “la Caixa” de Terrassa han formalitzat un acord de col·laboració amb Cerclemón, comissió del Cercle Cecot de Joves Empresaris, per fer possible revisions visuals i dentals als alumnes de l’Institut Mont Perdut de Terrassa per tal de detectar patologies dentals i els que no assoleixin els llindars visuals establerts.

La irritabilitat, falta de concentració i agressivitat detectada en alguns alumnes s’agreuja si a més tenen problemes de salut dental i/o de visió. Per aquest motiu, Cerclemón i l’Obra Social “la Caixa” han decidit col·laborar per a garantir una mínima salut visual i bucal dels alumnes de les famílies de l’Institut Mont Perdut de Terrassa que estan patint una situació econòmica difícil.

Les revisions s’han programat per a la setmana del 21 al 25 de setembre i s’elaboraran informes individualitzats, a partir dels quals s’iniciarà la segona fase del projecte, derivant als alumnes que ho necessiten a l’especialista indicat. El Centre Universitari de la Visió és l’entitat que realitzarà els cribratges visuals als escolars i la revisió dental serà a càrrec de la Clínica Carreras Dental. Ambdues entitats han ajustat la despesa d’aquesta revisions per tractar-se d’un projecte solidari.

L’Obra Social “la Caixa” de la mà de Cerclemón col·labora al projecte amb 3.900 euros per donar resposta a les necessitats emergents de la nostra societat.

Switch to mobile version