Autor Cultura
5 Juliol 2015 a 10:00

La Cercavila va omplir el Centre de Terrassa

La Festa Major de Terrassa 2015 en imatges

[wzslider info=”true”]

Un dels plats forts de dissabte de Festa Major era la Cercavila, que encapçalada pel Drac de Terrassa va recórrer el Raval de Montserrat, la Rambla d’Ègara, el Portal de Sant Roc, el carrer Major, i la Plaça Vella on cada un dels grups va fer l’actuació final de lluïment. Els carrers es van omplir de castellers, diables, animals fantàstics, capgrossos, gegants, dracs, etc…..tot amenitzat pels timbals i les batucades.

Van participar a la cercavila: Drac de Terrassa, Gegants, Capgrossos i Nans de la ciutat, els Gegants de Les Fonts, Banda de Terrassa, Bastoners de Terrassa, Bastoners de Sant Pere, Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, Agrupació Sardanista Asert, Cobla principal de Terrassa, Esbart Egarenc, Ball de Gitanes de Terrassa, Ball de Serrallonga de Terrassa, Cuca Japonesa del Drac de Terrassa, Papallona de Sant Pere, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Dina de la Maurina, Drac i Bruixes de Can Boada, Colla de Diables Balrogs, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Bitxo del Torrent Mitger, Diables de Sant Pere Nord, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Diabòlics d’Ègara, Diables de Terrassa i Trabucaires de Terrassa.

Switch to mobile version