Autor Cultura
13 Juliol 2015 a 16:30

La programació cultural d’estiu dóna protagonisme al circ amb “Som estiu de Circ!”

Es consoliden Sons del Temps i el Festival d’Estiu de la Seu d’Ègara

screenshot.5

L’Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat, torna a oferir una oferta cultural de qualitat a tot el territori, amb l’objectiu d’apropar la cultura a tots els públics i a tots els districtes.

Sota la denominació de “Som estiu de Circ!”, s’ha volgut donar protagonisme destacat al circ a més de la consolidació de dos programes com els Sons del Temps i el Festival d’Estiu de la Seu d’Ègara.

En total hi ha previstes 34 propostes artístiques que tindran lloc setmanalment, principalment dimarts i dijous, dirigides a un públic divers que pot anar des d’infants, famílies o públic adult. Ahir va començar amb la Ballada de sardanes a la Plaça 1 de maig. Les diferents propostes s’han treballat mitjançant la implicació de les entitats socials i del teixit comercial del territori, amb l’objectiu de descentralitzar l’oferta cultural i aconseguir el màxim de participació del públic assistent.

12 espectacles i 6 tastets específics de circ conformen el “Som estiu de Circ!” i al mes de setembre se celebrarà en col·laboració amb el Centre Cultural el 7è Festival de Circ de Terrassa.

Pel que fa al 3r Festival d’Estiu de la Seu d’Ègara, a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, es centrarà en música escrita per a formació orquestral de cordes. aquest cicle unirà innovació, diversitat, divulgació i interacció amb el públic en el marc del conjunt monumental de la Seu d’Ègara.

El 8è cicle Sons del Temps manté la mateixa estructura que en anys anteriors. Diferents espais de la ciutat curosament triats seran musicats a partir de repertoris triats de manera molt acurada. Aquests repertoris són interpretats per formacions musicals locals de projecció internacional i per músics foranis, de carreres consolidades en el camp de la interpretació musical històrica amb instruments i tècniques originals.

El Parc Audiovisual de Catalunya, que acull el 1r Festival de Música de Cinema al Parc Audiovisual, s’incorpora enguany al cicle Sons del temps.

Com en edicions anteriors, la programació d’estiu inclou també el concert commemoratiu de la diada del 4 de setembre al claustre del convent de Sant Francesc. També hi haurà dos itineraris organitzats pel Museu de Terrassa.

12.463 persones van assistir l’estiu passat a les diverses activitats realitzades.

PROGRAMA_som estiu de circ2015WEB

 

Switch to mobile version