Autor Societat
10 Juliol 2015 a 12:30

Localitzada a Terrassa l’autora d’un robatori amb violència i intimidació a una botiga de Mataró

S’havia amagat en el domicili d’uns familiars

Mossos d'Esquadra // Foto: Joan Murcia

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mataró van detenir el passat 6 de juliol una dona de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veïna d’aquesta localitat, com a  presumpta autora d’un robatori amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc el passat 1 de juliol al voltant de les 17.30 hores quan la detinguda va entrar en una botiga situada a l’avinguda Gatassa de Mataró, es va dirigir cap a la dependenta i li va propinar diversos cops al cap amb un objecte de ferro. Tot seguit, li va posar un ganivet de grans dimensions al coll i la va amenaçar. L’agressora va portar a la seva víctima al magatzem on li va robar 350 euros i va sortir corrents de la botiga quan va ser descoberta per un client que entrava i que va alertar a la policia i a la gent del carrer.

Van ser molts els ciutadans que van ser testimonis de la fugida de la dona i que van poder aportar diverses informacions, com la de que havia entrat en el portal d’un edifici. Els Agents van poder esbrinar que era el portal de l’edifici on vivia l’agressora, tot i que va desaparèixer sense deixar rastre. Els investigadors la van localitzar amagada en un pis d’uns familiars a Terrassa, on va ser detinguda el passat dia 6 de juliol.

La víctima va haver de ser atesa de les lesions a l’Hospital de Mataró.

La detinguda ja tenia antecedents policials per fets similars i va passar a disposició judicial el passat 7 de juliol davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mataró, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Switch to mobile version