Autor Cinema, teatre i televisió
3 Juliol 2015 a 16:00

Los Minions

Los Minions

Los Minions

Aquesta setmana s’estrena als cinemes l’esperat film d’animació Los Minions. Des d’EEUU Isabel Coixet estrena Aprendiendo a conduir. Una estrena nacional és Asesinos inocentes. Arriba un thriller policíac Profanación. I des de Nova Zelanda arriba Lo que hacemos en las sombras

LOS MINIONS

ANIMACIÓ. Dirigida per: Kyle Blada, Pierre Coffin.

La història dels Minions es remunta al principi dels temps. Van començar sent organismes grocs unicel·lulars que van evolucionar a través del temps, posant-se sempre al servei dels amos més menyspreables. Davant la seva incapacitat per mantenir a aquests amos – des del T. Rex a Napoleó –, els Minions acaben trobant-se sols i cauen en una profunda depressió. No obstant això, un d’ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel Stuart i l’adorable Bob, emprèn un emocionant viatge per aconseguir una cap a qui servir, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York en els anys seixanta, per acabar en el Londres de la mateixa època, on hauran d’enfrontar-se al major repte fins avui: salvar a la raça Minion de l’anihilació.

APRENDIENDO A CONDUCIR

DRAMA. Dirigida per: Isabel Coixet. Repartiment: Ben Kingsley, Patricia Clarkson, Grace Gummer

Wendy és una escriptora de Manhattan que decideix treure’s el permís de conduir mentre el seu matrimoni es dissol. Per a això pren classes amb Darwan, un refugiat polític hindú de la casta sij que es guanya la vida com a taxista i instructor en una autoescola

ASESINOS INOCENTES

THRILLER. Dirigida per: Gonzalo Bendala. Repartiment: Maxi Iglesias, Aura Garrido, Manolo Solo, Lucho Fernández

Explica la història de Francisco Garralda, un jove universitari que, veient-se en una situació personal molt compromesa, rep una oferta: matar a Espinosa, el seu professor de psicologia. El que converteix l’encàrrec en singular és que el mateix professor és qui ofereix al seu estudiant aquesta manera de sortir del destret que l’asfixia.

PROFANACIÓN: LOS CASOS DEL DEPARTAMENTO Q

THRILLER. Dirigida per: Mikkel Norgaard. Repartiment: Fares Fares, Nikolaj Lie Kaas, Danica Curcic, Pilou Asbaek

El detectiu Carl Mørck i a soci Assad, del Department Q de la Policia de Copenhaguen, especialitzada en casos especials, investiguen el brutal assassinat de dues joves bessones en una casa d’estiu. La pel·lícula relata l’obertura del cas, que va ser tancat amb la confessió d’un personatge marginal del poble, a pesar que la policia sospitava d’un grup d’estudiants de classe alta.

LO QUE HACEMOS EN LAS SOMBRAS

COMEDIA. Dirigida per: Taika Cohen, Jemaine Clement. Repartiment: Jemaine Clement, Taika Cohen, Stu Rutherford, Ben Fransham

Compartir pis pot ser un conyàs, però Viago, Deacon, Vladislav i Peter tenen més problemes que discutir sobre qui renta els plats. Tampoc són joves estudiants. Són vampirs, comparteixen casa a Nova Zelanda i ens expliquen les seves vicissituds en aquest fals documental que porta la signatura dels creadors de Flight of the Conchords i de Eagle vs. Shark.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version