Autor Cultura
27 Juliol 2015 a 11:30

Magnífica diada dels Minyons de Terrassa a les Santes

Els malves van mantenir un bonic frec a frec amb els Castellers de Vilafranca

Els Minyons a Les Santes // Imatge de @minyons (Foto: MIreia Comas)

Els Minyons a Les Santes // Imatge de @minyons (Foto: MIreia Comas)

Els Capgrossos de Mataró, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca van protagonitzat ahir una Diada de Les Santes d’alt voltatge, amb castells de gamma extra.

La jornada començava a les 12 h amb l’entrada a plaça dels tradicionals pilars de 4 caminats de cada colla.

La colla local dels Capgrossos de Mataró iniciaven la diada amb dos intents desmuntats de 4 de 9 amb folre, seguits per un 4 de 8 amb l’agulla. Tot seguit carregaven el seu primer castell de nou de la temporada, un 4 de 9 amb folre i finalitzaven amb un fantàstic pilar de 7 amb folre.

les millors colles del que portem de temporada, els Minyons de Terrassa i Castellers de Vilafranca, han mantingut un competitiu frec a frec durant la jornada. Ambdós colles van iniciar la seva actuació amb dues magnífiques torres de 9 amb folre i manilles.

Els Minyons continuaven amb el 4 de 9 amb folre, un 3 de 9 amb folre i, per últim, un pilar de 8 amb folre i manilles que només van poder carregar.

Els Castellers de Vilafranca descarregaven el 4 de 9 amb folre però no van poder carregar el 9 de 9 amb folre i agulla. Acabaven l’actuació amb el 3 de 9 amb folre i un espectacular pilar de 8 amb folre i manilles.

Switch to mobile version