Autor Societat
21 Juliol 2015 a 14:00

Millores en la seguretat viària a la cruïlla de la carretera de Rubí amb l’avinguda del Tèxtil

Les obres esta previst que finalitzin a final d’agost

Cruïlla Rubí

Cruïlla Rubí

La seguretat viària a la confluència de l’avinguda del Tèxtil amb la carretera de Rubí millorarà properament amb les mesures que s’han començat a aplicar aquests dies. Les obres d’instal·lació dels semàfors i la senyalització van començar la setmana passada i està previst que estiguin acabades a mitjans d’agost.

Es pretén regular els fluxes de vehicles a la cruïlla millorant les condicions de seguretat i reduint el risc d’accidents en aquest punt. La cruïlla estava regulada per senyalització horitzontal i vertical de prioritat mitjançant senyals de Cediu el pas i Stop. El projecte preveu la instal·lació de quatre semàfors connectats amb el Centre de Gestió de la Mobilitat a més de semàfors de preavís de la intersecció a les vies d’aproximació.

Amb la semaforització la velocitat màxima a la carretera de Rubí, des de Can Jofresa fins el viaducte de la C-58, es reduirà de 70km/h a 50 km/h, consolidant aquest tram com a via urbana. El principal canvi serà l’ampliació del carril de gir des de la carretera en sentit Rubí cap a l’avinguda del Tèxtil. També s’adequarà el carril de gir cap a l’avinguda des de la carretera en sentit Terrassa.

Les actuacions s’han programat de manera que no caldrà tallar el trànsit en cap moment, poden haver-hi afectacions puntuals. Les obres les realitzarà l’empresa ACISA per un pressupost de 139.125,80 euros. L’empresa gestora de Parc Vallès ha assumit el cost de l’execució del projecte, mentre que els costos de manteniment i el consum elèctric dels semàfors seran coberts per l’Ajuntament.

Switch to mobile version