Autor Economia
13 Juliol 2015 a 16:00

Reempresa valora la figura dels auditors en els processos de transmissió empresarial

Ha sigut en el marc del 25è Fòrum de l’Auditor Professional

Antoni Abad // Imatge cedida per Cecot

Antoni Abad // Imatge cedida per Cecot

Antoni Abad, president de la Cecot, i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya, van participar en la 25ena edició del Fòrum de l’Auditor, que es va celebrar els passats dies 9 i 10 de juliol, amb la ponència “Reempresa. Cedint l’èxit empresarial”, orientada a donar a conèixer el servei de Reempresa entre el col·lectiu d’auditors i censors de comptes d’arreu del territori espanyol.

El procés de Reempresa és d’una enorme complexitat, per aquest motiu és necessària la col·laboració de tots els col·lectius implicats en la transmissió. Només amb aquesta cooperació serà possible salvaguardar el teixit empresarial del territori. Amb aquest esperit, Abad va destacar la importància “de guanyar la confiança dels usuaris, cedents i reemprenedors, a través de col·lectius professionals”. També va dir que “reempresa.org és l’únic mercat on l’oferta d’empreses catalanes i espanyoles es troba amb la demanda d’emprenedors i empreses d’una manera estructurada i formal. A partir d’aquí és important envoltar-nos de grans professionals, per a que la transmissió sigui un èxit”.

Promoure el servei de Reempresa és important per al manteniment de les empreses i de l’ocupació, però també ofereix la possibilitat de continuar contractant i de créixer. En aquest sentit “tenim un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya per a donar l’oportunitat als despatxos de poder fer un relleu generacional”, va afirmar Abad.

Colomer va destacar la posada en marxa del servei de Reempresa, que actualment compta amb més de 90 punts d’atencióarreu del territori espanyol, col·laborant amb els principals ajuntaments de Catalunya, diputacions i el Ministeri d’Indústria d’Espanya i també amb més de 60 col·laboradors i agents privats. En paraules de Colomer, “l’assessor és una peça fonamental del procés de transmissió per a ajudar a fer més fàcil i transparent el procés. En el mercat de la transmissió d’empreses són necessaris molts serveis, tals com l’auditoria i veracitat de la documentació, aspectes legals i fiscals entre d’altres, serveis on el vostre col·lectiu pot aportar molt”.

Enguany s’ha celebrat el 25è Fòrum de l’Auditor Professional a l’Hotel Melià Sitges sota el lema “20i5 Som Auditors”. Amb aquesta edició el congrés es va consolidar entre els membres del col·lectiu i altres parts interessades de la professió. El Fòrum va comptar amb la presència i participació de professionals de tot l’Estat, que van debatre i compartir inquietuds i experiències, així com l’intercanvi de bones pràctiques i l’establiment de vies de col·laboració.

Switch to mobile version