Autor Esports
30 Juliol 2015 a 15:45

Sarai Gascón rep la Medalla d’Or del Mèrit Esportiu

És la màxima distinció que atorga el govern a aquells esportistes que excel·leixen a nivell internacional

Sarai Gascón // Imatge cedida pel CN Terrassa

Sarai Gascón // Imatge cedida pel CN Terrassa

El Consejo Superior de Deportes (CSD) ha concedit a la nedadora del Club Natació Terrassa, Sarai Gascón, l’ingrés a la Reial Ordre del Mèrit Esportiu en la categoria Medalla d’Or. Aquesta la màxima distinció que atorga el govern a aquells esportistes que excel·leixen a nivell internacional.

Recentment la nedadora egarenca ha revalidat el títol de campiona del món de 50 m lliures S9 a Glasgow, on també va aconseguir la medalla de plata en 100 m papallona durant el Mundial de natació adaptada. Gascón a més, acumula dues medalles de plata i una de bronze en els Jocs Paralímpics de Pequín 2008 i Londres 2012.

Juntament amb l’egarenca, han ingressat en la Reial Ordre del Mèrit Esportiu, en la categoria de Medalles d’Or, la nedadora Mireia Belmonte, l’atleta Ruth Beitia, el golfista Sergio García, el ciclista Alejandro Valverde, l’exjugador d’handbol Iker Romero, l’exgimnasta Lorena Guréndez i, a títol pòstum, l’empresari i mecenes Leopoldo Rodés.

Pel que fa als ingressos en la categoria de Medalles de Plata destaquen la nedadora Melani Costa, el jugador d’hoquei patins Marc Gual, l’exciclista Iván Gutiérrez, l’exjugadora de bàsquet Cindy Lima, l’entrenador de tennis Toni Nadal i les jugadores de bàsquet Laura Nicholls i Alba Torrens.

En la categoria de Medalles de Bronze, sobresurten els ingressos de les tennistes Garbiñe Muguruza, Carla Suárez i Pablo Andújar, de l’exjugador de bàsquet Roger Grimau, del ciclista Joaquim “Purito” Rodríguez i del metge Ángel Ruiz Cotorro, entre d’altres.

 

 

Switch to mobile version