Autor Societat
2 Juliol 2015 a 17:00

Torneig de Pàdel Solidari per la Creu Roja

Organitzat per Pàdel Virgin i Creu Roja Terrassa els dies 4 i 5 de juliol

Pàdel Solidari // Imatge cedida per Creu Roja a Terrassa

Pàdel Solidari // Imatge cedida per Creu Roja a Terrassa

Pàdel Virgin i Creu Roja a Terrassa han organitzat un Torneig de Pàdel amb motiu de la Festa Major de Terrassa el 4 i 5 de juliol al Parc Vallès amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes socials de la Creu Roja a Terrassa.

Aquest Torneig s’emmarca dins de l’Aliança Humanitària per a la Alimentació Infantil, una crida a la ciutadania, a les empreses i a les administracions per aconseguir sumar recursos i voluntats en favor d’aquesta causa. Aquesta campanya a dia d’avui ha recaptat 880.104 euros a tot Catalunya destinats a millorar la situació alimentària dels infants en situació de risc a Catalunya.

Per participar al torneig cal anar al gimnàs Virgin Active al Parc Vallès i formalitzar la inscripció i una quota de 15 euros. A més tots els participants rebran una butlleta del Sorteig d’Or de Creu Roja i entraran en el sorteig d’un abonament de 10 hores de Pàdel, un tall de cabell per a noi i un altre per a noia, i tres abonaments d’una setmana per al gimnàs Virgin Active.

La competició s’estructura en les següents categories: masculí alta, mitjà i iniciació i el femení alt, mitjà i iniciació, també el mixt. Els guanyadores de totes les categories rebran tres fotografies professionals de Mark Arvin, les categories superiors una samarreta I Love Pàdel i la d’iniciació una classe particular.

Switch to mobile version