Autor Societat
15 Juliol 2015 a 14:30

Un autobús de TMESA perd oli i provoca la caiguda d’un motorista

Va ser traslladat a Mútua de Terrassa

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Un autobús de TMESA va provocar ahir al migdia una important taca d’oli. Un particular va informar que al carrer Menendez y Pelayo  hi havia una taca d’oli que anava del carrer Bages a la carretera Montcada.

La Policia Municipal va comprovar que la taca d’oli continuava per la carretera Montcada i van localitzar que provenia d’un autobús de TMESA que estava perdent oli. Es van haver d’utilitzar 8 sacs de sepiolita per contrarestar la taca però a la carretera Montcada cantonada amb carrer de Miquel Servet un motorista va patir una caiguda pe culpa de l’oli i va haver de ser traslladat en ambulància a Mútua de Terrassa per ser atès.

Switch to mobile version