Autor Cultura
28 Juliol 2015 a 11:30

Un nou rodatge a Terrassa recrea un carrer de l’Índia

Widescope ha volgut rodar un anunci

Part del rodatge // Imatge cedida pel Parc Audiovisual

Part del rodatge // Imatge cedida pel Parc Audiovisual

Aquest passat cap de setmana, la productora Widescope ha rodat a Terrassa part d’un espot publicitari per a una entitat bancaria dels Estats Units. La gravació va tenir lloc al carrer del Peix, entre els carrers de la Rasa i el Raval de Montserrat. El nivell de detall del decorats muntats ha estat un dels gran atractius d’aquesta nova producció audiovisual. Entre aquests es troben paradetes d’espècies, tricicles, cotxes i figurants hindús, i fins i tot una elefanta.

Va ser diumenge al migdia quan, amb l’arribada dels equips de producció, va començar la gravació que es va allargar fins a les 11 de la nit. Cal destacar la col·laboració de diferents comerços i entitats de la zona que van participar en el rodatge guarnint les seves façanes i aparadors: el Mercat de la Independència, Comerç Terrassa Centre i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, encarregats d’acollir a l’elefanta durant tot el dia.

El rodatge es va dur a terme en gran mesura gràcies a la bona predisposició de molts organismes i entitats de la ciutat com Via Pública, Guàrdia Urbana, Mobilitat, i el Servei de Protecció de la Salut, entre d’altres. Cal destacar que darrere aquests tipus de produccions audiovisuals que es duen a terme a Terrassa hi ha tot un seguit de gestions realitzades per la Terrassa Film Office-Parc Audiovisual de Catalunya que ho fan possible. Les tasques de recerca de localitzacions, tràmits pertinents entre els diferents departaments i el suport que s’ofereix a les productores durant la seva estada mantenen a la ciutat com un veritable pol d’atracció de l’activitat audiovisual.

Switch to mobile version