Autor Societat
18 Agost 2015 a 14:00

110 professionals catalans reconeguts s’apunten a fer d’Ambassadors a Catalunya

L’objectiu és ajudar a promoure Catalunya com a seu per acollir congressos

CCB // Imatge del web de Catalunya

CCB // Imatge del web de Catalunya

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), mitjançant el Catalunya Convention Bureau (CCB), ha llançat el programa Ambassadors de Catalunya per aconseguir que professionals reconeguts a nivell internacional en els seus camps laborals captin reunions, congressos i esdeveniments perquè se celebrin a Catalunya. Des del CCB es posa a disposició d’aquests Ambassadors i de les seves organitzacions tots els serveis necessaris per poder impulsar aquestes noves oportunitats de negoci al territori català.

El director de l’ACT, Xavier Espasa, explica: “Són membres actius d’una associació o institució professional amb capacitat per influir en l’elecció de l’emplaçament d’una convenció i que confien en Catalunya com una bona seu per organitzar el congrés de la seva entitat”.

També afirma: “Amb el programa Ambassadors volem que aquests professionals comptin amb tot el nostre suport per organitzar aquests congressos i posem al seu abast tots els consells per organitzar els esdeveniments, així com l’assessorament en la selecció de la millor ubicació, els contactes institucionals i professionals necessaris”.

 

L’Agencia Catalana de Turisme aquest any ha contactat amb catalans reconeguts dels camps universitaris, científic, mèdic o econòmic de tot el país per presentar-los el programa Ambassadors, 110 han acceptat formar-ne part. Aquestes catalanes promouen i dinamitzen Catalunya per atreure la celebració d’esdeveniments al mateix temps que donen notorietat i posicionen la nostra destinació a través de les xarxes socials.

Els Ambassadors procedeixen de tot el territori català: : 8 de Lleida, 9 de Tarragona, 18 de Girona, 27 de la demarcació de Barcelona, 48 de la ciutat de Barcelona.

L’ACT va crear el Catalunya Convention Bureau per fer de Catalunya una destinació capdavantera en el turisme MICE. Aquest organisme disposa d’una xarxa important de bones instal·lacions en espais i entorns singulars per celebrar congressos que generen un impacte econòmic molt important a les localitats que els acullen. El cas de Barcelona és especialment destacat ocupant el segon lloc a nivell mundial segons el rànquing d’ICCA, precedida de París.

Switch to mobile version