Autor Societat
22 Agost 2015 a 18:00

ACT promociona Catalunya com a destinació de turisme ornitològic a la Birdfair

Aquest esdeveniment té lloc del 21 al 23 d’agost a Rutland

 

Gavina corsa // Imatge del web de Wikimedia

Gavina corsa // Imatge del web de Wikimedia

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, promocionarà Catalunya com a destinació de turisme ornitològic a la Birdfair 2015, que tindrà lloc del 21 al 23 d’agost a Rutland (Regne Unit). Es tracta de la fira més important d’Europa sobre aquest tipus de turisme dirigida al mercat britànic, especialment sensible a les propostes de turisme ornitològic i de natura.

En la fira, l’ACT donarà a conèixer l’oferta catalana destinada a l’observació d’aus i repartirà la Guia de Turisme Ornitològic de Catalunya. Aquesta guia aglutina les principals destinacions catalanes especialitzades en turisme ornitològic (zones com el Delta de l’Ebre, els Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Nacional d’Aigüestortes o el Parc Natural del Cadí-Moixeró), les infraestructures que faciliten l’observació d’aus i una selecció dels itineraris més importants que permeten contemplar la diversitat d’espècies existents a Catalunya.

Dintre aquest saló, l’ACT presentarà davant operadors turístics i periodistes especialitzats sobre les possibilitats de Catalunya en aquest producte, que compta amb a col·laboració de Torres i Codorniu. Els catalans que visitin l’estand català també podran conèixer tots els detalls de la celebració de la segona edició del Delta Birding Festival els propers 18,19 i 20 de setembre al Delta de l’Ebre.

El programa d’activitats és ampli i ofereix conferències, presentacions, entre altres activitats a càrrec de professionals d’aquest sector. El festival es completa amb una fira de productes i serveis per a l’ornitòleg i persones que gaudeixen de la natura en general. El festival, que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes de conservació dels ocells, està organitzat per la Fundació Catalunya–La Pedrera, l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i l’empresa Oryx.

 

L’ACT participa en la Birdfair amb un estand propi. També hi seran presents, com a coexpositors, el departament de Territori i Sostenibilitat amb l’oferta dels Espais Naturals Protegits de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Terres de l’Ebre i el Càmping Laguna.

 

Catalunya per la seva situació és una destinació privilegiada per a l’observació d’aus, es poden arribar a veure més de 400 espècies diferents. Destaca la colònia més important del món de gavina corsa, la baldriga balear.

Switch to mobile version