Autor Societat
6 Agost 2015 a 14:00

Augmenten un 57.2% els viatgers de FGC a Terrassa durant la primera setmana de l’entrada en funcionament de les noves estacions

Vallparadís Universitat ha registrat 9.482 usuaris

Inauguració Perllongament de FGC a Terrassa // Foto: Joan Murcia

Inauguració Perllongament de FGC a Terrassa // Foto: Joan Murcia

L’increment de viatgers a Terrassa durant  la primera setmana de l’entrada en servei de tres noves estacions de la línia Barcelona-Vallès ha estat del 57.2% respecte la mitjana dels dies feiners i caps de setmana del mes de juliol i agost de l’any 2014.

Durant aquesta primera setmana de funcionament de les noves estacions per Terrassa s’han desplaçat un total de 45.595 persones mentre que l’any passat aquesta xifra era de 29.013.

Una de els altres dades destacada es l’increment de demanda durant el cap de setmana. En aquest sentit, respecte el darrer cap de setmana de juliol de 2014, la demanda ha augmentat un 101,48% el dissabte dia 1 d’agost i un 93,1% el diumenge 2 d’agost. Es constata així l’interès dels terrassencs i clients de la línia Barcelona-Vallès per conèixer les noves estacions del Metro de Terrassa.

De les tres noves estacions, la que ha registrat més clients ha estat la de Vallparadís Universitat amb 9.482, seguida de Terrassa Estació del Nord amb 6.168 i de Terrassa Nacions Unides amb 6.147 usuaris. L’estació de Terrassa Rambla, que era el final de la línia S1 fins ara, ha registrat 30.102 viatgers.

Switch to mobile version