Autor Societat
31 Agost 2015 a 17:00

Detingut el conductor d’un vehicle per agredir a dos agents de policia

S’havia negat a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

El conductor d’un vehicle ha estat detingut aquesta matinada després d’agredir a dos agents de la policia que l’havien aturat per saltar-se tres semàfors en vermell.

Els fets han succeït a l’avinguda del Vallès al voltant de les 4h de la matinada, quan el conductor del vehicle no ha respectat la llum vermella de tres semàfors i se’ls ha saltat a gran velocitat. Una dotació policial ha aconseguit aturar el vehicle i han observat que el conductor presentava símptomes d’estar ebri.

Se li han realitzat les proves estimatives d’alcoholèmia i ha donat 0.89mg/l. El conductor s’ha mostrat en tot moment força impertinent i irrespectuós amb els agents, i en comunicar-li que els havia d’acompanyar a comissaria per realitzar-li les proves legalment establertes, aquest s’ha posat violent i agressiu i ha colpejat als agents i els ha tirat a terra.

Finalment l’han pogut aturar i l’han detingut per atemptat a l’autoritat i per negativa a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. El detingut ha estat traslladat a Mútua de Terrassa, on també han estat atesos els dos agents per les ferides que els ha produït el conductor.

En el registre del vehicle es va localitzar un NIE que no pertanyia al detingut.

Switch to mobile version