Autor Societat
5 Agost 2015 a 14:00

El regidor de Joventut i el Consell Local de Joves de Terrassa treballaran conjuntament en el nou Pla Local de Joventut

Noel Duque i el Consell fan una valoració molt positiva del Jove 2015 

Reunió entre Noel Duque i el Consell de Joventut // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Reunió entre Noel Duque i el Consell de Joventut // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

El regidor de Joventut i Lleure Infantil, Noel Duque, i el Consell Local de Joves de Terrassa van acordar treballar junts en el desenvolupament del nou Pla Local de Joventut, que ha de recollir les línies principals de les polítiques municipals de Joventut per als propers anys.

El regidor de Joventut i una representació del Consell encapçalada per la seva presidenta, Patricia Reche, es van reunir dilluns al vespre per tractar diferents temes i establir les línies de cooperació.

El Consell Local de Joves de Terrassa s’implicarà en l’elaboració del nou Pla Local de Joventut 2016-2020 que es començarà a preparar al setembre. Aquest va ser el principal acord de la trobada, que va servir també per acordar mantenir trobades mensuals per a recollir les aportacions del consell.

El regidor de Joventut va mostrar la seva satisfacció per la implicació del consell en el nou Pla Local de Joventut. Per marcar les línies necessitem la participació directa del principal interlocutor que tenim, que és  el Consell, entre altres plataformes i entitats com ara ATEELL i la Plataforma d’Entitats de Lleure Educatiu Diari de Terrassa”, comentava Duque, qui afegia que volem avançar en la línia de donar protagonisme i responsabilitat als joves. Cal que els joves tinguin un pes específic, que siguin importants i que se’n sentin.

La reunió va servir també per parlar del Jove 2015, l’espai de la Festa Major que organitza el consell amb propostes musicals i d’oci encarades al jovent de la ciutat, del que tant els representants del Consell Local de Joves com el regidor en van fer un balanç molt positiu de l’edició d’enguany, tant des del punt de vista econòmic com en els àmbits de la seguretat i el civisme. En aquest sentit, Duque va comentar que Organitzar un esdeveniment de l’envergadura del Jove no és gens fàcil i el Consell ha demostrat capacitat i responsabilitat”.

Per últim, el Consell va demanar la cessió d’un local on poder fer tasques administratives i organitzar activitats entre d’altres. oel Duque es va comprometre a estudiar aquesta petició.

 

Switch to mobile version