Autor Cultura
31 Agost 2015 a 16:30

Els Minyons de Terrassa conquereixen Vilafranca amb un 3 de 10

Durant la Diada de Sant Fèlix es van veure 13 castells de gama extra

[wzslider info=”true”]

Vilafranca del Penedès va veure aquest cap de setmana com els Minyons de Terrassa firmaven la millor de les seves actuacions amb un 3 de 10.

Els Minyons, que són la colla que més castells de gama extra han completat a la plaça de la Vila després dels Castellers de Vilafranca, van fer seu el lema de la Festa Major, Vine a fer història, i van completar una magnífica actuació amb 4 castells de gama extra.

Els egarencs van descarregar un 3 de 10 amb folre i manilles per primera vegada a la seva història en aquesta plaça, un 5 de 9 amb folre, un 2 de 9 amb folre i manilles i van acabar la seva actuació amb un pilar de 8 que no van poder descarregar.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls també van firmar una actuació històrica i van descarregar el 4 de 9 amb agulla i el 4 de 9 net, mentre que el 2 de 8 només el van poder carregar. Van finalitzar amb un pilar de 8. Els de Valls van intentar en segona ronda el 3 de 10 amb folre i manilles però després d’un intent fallit va acabar fent llenya. Va ser la millor actuació de la seva història.

Per la seva part els Castellers de Vilafranca van descarregar el 3 de 9 en primera ronda, van carregar el 3 de 10 amb folre i manilles en tercera ronda després d’intentar-ho en la segona i van finalitzar amb una torre de 8 sense folre que va acabar fent llenya tot i que en la ronda de pilars van culminar descarregant un pilar de 8 amb folre i manilles

Per últim, la Colla Jove dels Xiquets de Valls va començar amb el 3 de 9 amb folre, el 2 de 9 que va fer llenya després que l’anxaneta fes l’aleta (un castell que no assolien des de feia 14 anys), i el 4 de 9 amb folre tot i que el va haver de desmuntar en dues ocasions.

Durant la Diada de Sant Fèlix es van poder veure fins a 13 castells de gama extra. Va ser una jornada històrica.

Switch to mobile version