Autor Economia
15 Agost 2015 a 14:00

Ja es pot comprar La Grossa de Cap d’Any per internet

S’han distribuït gairebé 6 milions d’euros, un 15% dels bitllets emesos pel sorteig

La Grossa de Cap d’Any // Imatge del web de Loteria de Catalunya

La Grossa de Cap d’Any // Imatge del web de Loteria de Catalunya

Loteria de Catalunya ha posat en funcionament el web www.lagrossa.cat per vendre els bitllets de la Grossa de Cap d’Any. Els usuaris que ho desitgin ja poden fer les seves comandes a la nova pàgina que permetrà  escollir un número determinat, seleccionar-lo a l’atzar o triar, per exemple, bitllets que acabin en una xifra concreta.

Enguany s’ha fet una emissió de 40M d’euros pel sorteig de 2015, en concret, s’han posat a la venda 100 bitllets de cadascun dels números compresos entre el 00000 i el 79999. Cada número s’està distribuint en llibrets que contenen 20 bitllets amb l’objectiu que, com a mínim, un llibret de cada número estiguis disponible per a la compra en línia. Els números que s’hagin reservat íntegrament per fer participacions ja no sortiran a la venda per Internet.

La nova pàgina web també conté un localitzador de punts de venda, que permet trobar sobre un plànol els establiments més propers, introduint el codi postal. I un altre localitzador de números, que permet saber on s’ha distribuït cadascun dels cinc llibrets de cada número.

Un altre de les novetats és Regala Grossa, regala il·lusió. Loteria de Catalunya proposa als usuaris que regalin bitllets. El procediment és molt senzill: l’usuari, un cop hagi comprat el bitllet, podrà omplir un formulari indicant la persona física o jurídica a qui se li vol fer arribar un número de la Grossa o una participació. Aquesta persona o entitat rebrà un correu electrònic amb el número compartit. Només el comprador de la loteria tindrà dret al cobrament del premi.

Altres novetats d’aquest any són un bloc des del qual es podrà seguir tota l’actualitat de la capgrossa, i també, Loteria de Catalunya dissenyarà i imprimirà sense cost les participacions de les entitats que ho desitgin. Les associacions que estiguin interessades a fer-ne poden dirigir-se a un punt de venda de Loteria de Catalunya, entrar a la pàgina web, enviar un correu electrònic aparticipacionsgrossa@gencat.cat o trucar al 93.554.74.40 i sol·licitar la reserva. A data d’avui, més de 130 associacions ja han fet les seves participacions de la Grossa, per un import de 320.000 euros, el que representa un 11,5% més que el 2014.

Avui en dia ja s’han distribuït gairebé 6M d’euros de loteria, un 15% dels bitllets emesos pel sorteig. Cal dir que només es jugaran 80.000 números, és a dir que hi haurà un 20% més de possibilitats que toqui la GROSSA respecte al Gordo de Navidad.

 

Enguany, hi tornarà a haver 5 grans premis. El primer premi de la Grossa estarà premiat amb 20.000€ per euro jugat, és a dir, 100.000€ al bitllet de 5€. El segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat (32.500€ al bitllet de 5€); el tercer, 3.000€ per euro jugat (15.000€ al bitllet de 5€); el quart, que donarà 1.000€ per euro jugat o 5.000€ al bitllet de 5€, i el cinquè premi de 500€ per euro jugat o 2.500€ per bitllet de 5€ premiat.

També es mantenen els premis especials a les centenes, amb un premi de 25€ per bitllet. Es premiaran els números que tinguin les 3 primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis. A més, se segueixen premiant les terminacions dels 5 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.

Switch to mobile version