Autor Societat
7 Agost 2015 a 11:30

L’Ajuntament comença dilluns les obres de millora de la carretera de Montcada

Comportaran alguns talls en la circulació

Carretera de Montcada // Imatge del web de Google Maps

Carretera de Montcada // Imatge del web de Google Maps

El dilluns 10 d’agost començaran les actuacions per millorar el ferm de la carretera de Montcada, entre els carrers d’Avinyó i de Vinyals. En aquest tram s’han produït enfonsaments de les tapes dels pous de registre del clavegueram que han provocat la formació de clots a la via. Es durà a terme una actuació integral de millora en tot el tram afectat. Aquests treballs comportaran un tall total de trànsit en aquesta part de la carretera de Montcada.

Les obres consistiran en la reparació dels 11 pous de registre que hi ha entre els carrers Avinyó i Vinyals i del paviment que els envolta. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Excavacions Cáceres SL per un pressupost de 23.618,27 euros i es preveu que finalitzin el 27 d’agost.

Les actuacions de la carretera de Montcada es duen a terme a l’agost per minimitzar la incidència del tall de trànsit que comportaran. Els itineraris alternatius seran en sentit est, pel carrer del Gasòmetre, i en sentit oest, pel de Sant Sebastià.

L’itinerari de les línies 1, 4 i 9 dels autobusos urbans es veurà també afectat. A partir de dilluns i fins el 27 d’agost s’anul·larà la parada Col·legi en ambdós sentits i la parada Terrassa Industrial en sentit est i s’establiran recorreguts alternatius. A partir d’allà deixaran la carretera i passaran pels carrers de Baldrich, Navas de Tolosa i Rambleta del Pare Alegre, per a reprendre l’itinerari normal a la plaça del Doré.

En sentit contrari, rodejaran el barri de Segle XX pels carrers de Joan Monpeó i Torras i Bages, aprofitant les seves parades; i finalment tornaran a la carretera de Montcada per la carretera de Rubí.

Els autobusos de la línia 9 quan arribin a la plaça del Segle XX, en lloc de girar pel carrer d’Avinyó, continuaran recte per Navas de Tolosa per accedir a la Rambleta del Pare Alegre i sortir a la plaça del Doré, on reprendran el recorregut habitual.

Switch to mobile version