Autor Societat
5 Agost 2015 a 11:30

Mina, Aigües de Terrassa ja ha substituït 5.500 metres de canonades durant el primer semestre del 2015

El pla d’inversions preveu una inversió de 3.826.000 euros

laboratori MINA

Imatge cedida per Mina, Aigües de Terrassa

Mina, Aigües de Terrassa ha substituït, en el primer semestre d’aquest any, 5.500 metres de canonada, principalment de fibrociment pel nou material de fosa dúctil. Aquesta actuació, que ha suposat una inversió de 716.730 €, beneficiarà aproximadament a 1.400 famílies.

Aquesta actuació s’emmarca en el pla d’inversions que preveu la substitució de gairebé 10.000 metres de canonades noves al llarg del 2015, i que en deu anys (2005-2014) ja ha possibilitat la substitució o instal·lació de 93.175 metres de canonades noves.

La inversió total prevista per aquest pla d’inversions és de 3.826.000 euros per a actuacions com la millora de la xarxa de Terrassa, canonades d’impulsió o per a instal·lacions d’elevació i reserva, així com per a inversions a l’estació d’Abrera i pel control tècnic de la xarxa.

L’actuació que ja s’ha iniciat a la canonada de grans dimensions de la Ronda de Ponent i Joaquim de Sagrera, de 500 mil·límetres de diàmetre és una de les actuacions més importants que contempla aquest pla. La substitució de més de 800 metres d’aquesta canonada millorarà el subministrament  a 5.424 famílies dels barris de La Maurina, la Cogullada i Ca n’Aurell.

Una de les actuacions més importants d’aquest pla és la que s’ha iniciat i que, amb la substitució de més de 800 metres, ha de millorar el subministrament

Switch to mobile version