Autor Cinema, teatre i televisió
7 Agost 2015 a 16:00

MISIÓN IMPOSIBLE: NACIÓN SECRETA

mision-impossibleAquesta setmana arriba a les cartelleres Misión Imposible: Nació Secreta, la cinquena entrega de la saga Misión Imposible protagonitzada per Tom Cruise. Des dels Estats Units també arriben el drama Ciudades de Papel i la comèdia Mi casa en París.

MISIÓN IMPOSIBLE: NACIÓN SECRETA

ACCIÓN-AVENTURAS. Dirigida: Christopher Mcquarrie. Repartiment: Jeremy Renner, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Tom Cruise.

Ethan Hunt (Tom Cruise) s’haurà d’enfrontar al Sindicat, una xarxa d’agents especials molt preparats i entrenats. Després de dissoldre’s  la FMI, Ethan haurà de reunir al seu equip per lluitar contra aquests grups entrenats en crear un nou ordre mundial mitjançant atacs terroristes, i per fer-ho s’unirà a una agent britànica renegada, que podria ser membre de l’organització terrorista. Serà la missió més impossible que mai.

CIUDADES DE PAPEL

DRAMA. Dirigida: Jake Schreier. Repartiment: Cara Delevingne, Halston Sage, Nat Wolff

Quentin és un jove amb mala sort en l’amor i enamorada en secret de Margo Roth. Una nit, Margo trenca la seva finestra disfressada de ninja i el recluta per portar a terme una missió de venjança contra tots aqueslls que li han fet mal. Margo desapareix al dia següent i Quentin comença a buscar pistes sobre ella per torbar-la.

MI CASA EN PARÍS

COMÈDIA. Dirigida: Israel Horovitz. Repartiment: Dominique Pinon, Elie Wajeman, Kevin Kline, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Michael Burstin

Mathias, un novaiorquès que necessita diners viatja a París per vendre el luxós apartament que ha heretat del seu pare, amb qui no tenia contacte. Allà troba a Mathilde, una dona que viu amb la seva filla a l’apartament i a qui no podrà fer fora del pis, segons la llei francesa, fins que mori.

 

Switch to mobile version