Autor Waterpolo
17 Setembre 2015 a 17:00

CN Terrassa debuta amb derrota davant el Mataró a la Copa Catalunya

El marcador va quedar 6 a 15 a favor de l’equip del Maresme

 

CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El CN Terrassa va perdre contra La Sirena CN Mataró per 6 a 15 en el partit d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va estrenar-se en partit oficial enguany davant un rival netament superior que va imposar-se des de l’inici. El matx de tornada de l’eliminatòria es disputarà dissabte a les 12.45 hores en feu maresmenc.

El Natació més jove dels darrers anys va veure com el vigent subcampió de lliga encadenava un parcial de 0 a 3 d’entrada per mitjà de Gibson, López i Bach. Mitjan primer període, les egarenques van interrompre l’allau gràcies a una diana d’Olga Descalzi en superioritat numèrica.

El Mataró va ampliar el marge en el tram final del quart de la mà de la italiana Gragnolatti (1-5). El segon període va esdevenir un parèntesi. El CN Terrassa va contenir millor els atacs visitants i va reduir el desavantatge abans del descans després que Raquel Roldán batés a Keeve.

A la represa, el matx va recuperar la dinàmica inicial.  Xavi Pérez va seguir repartint minuts entre totes les jugadores i va concedir protagonisme a les més joves. Les porteres Ana Copado i Sandra Domene van jugar dos períodes cadascuna i Marta Samper va debutar amb l’equip sènior.

 El conjunt de Florin Bonca, per la seva banda, va continuar obrint forat. Gibson va marcar el 2 a 6 tot just començar el tercer període, diana que va ser replicada tot seguit per Gemma Gutés. Un doblet de Cambray va col·locar el Mataró amb cinc gols d’avantatge, distància que es mantindria fins al final del quart. Eugenie Pirat i Gutés, de penal, van contrarestar l’encert de Bach i López (5-10).

En l’últim període, les maresmenques van prémer l’accelerador i van enfilar el marcador final fins al 6 a 15. Gutés, de penal, va anotar el sisè gol local després que el Mataró encadenés un parcial de 0 a 5, obra de Meseguer i Gragnolatti per partida doble i de Cambray.

Switch to mobile version