Autor Cinema, teatre i televisió
15 Setembre 2015 a 13:00

El CAET arrenca la temporada amb Els veïns de dalt

20 de setembre al Teatre Principal

Els veïns de dalt

Els veïns de dalt

El CAET arrenca la programació habitual amb una de les comèdies més exitoses de la temporada: Els veïns de dalt.  El Teatre Principal acollirà el proper diumenge 20 de setembre   la primera obra de teatre de Cesc Gay, protagonitzada per Nora NavasJordi RicoPere Arquillué i Àgata Roca.

El cineasta Cesc Gay ha transformat una experiència personal en la seva primera incursió en el món teatral. Cesc Gay presenta una comèdia amb tocs autobiogràfics sobre el repte majúscul de la vida de parella.

L’Anna i en Juli no estan en el seu millor moment i no poden evitar declarar-se la guerra en públic durant un pica-pica obligat amb els seus veïns de dalt, la Laura i en Salva: aquella parella encantadora que els va ajudar a instal·lar-se, aquells veïns tan pesats que sempre saluden, els mateixos que no tenen cura ni vergonya dels esbufecs i gemecs fora d’hores. En Juli vol treure’ls el tema però l’Anna se sent incòmoda. Quan són a punt de fer-ho, els seus veïns s’avancen. De mica en mica, l’atac de sinceritat es convertirà en un allau que s’endurà tot per davant i que serà impossible d’aturar.

Switch to mobile version