Autor Economia
8 Setembre 2015 a 15:00

El Grup Bon Preu inaugura el seu hipermercat Esclat a Terrassa

L’acte va estar presidit per Felip Puig

[wzslider info=”true”]

El Grup Bon Preu va inaugurar ahir a Terrassa un nou hipermercat Esclat. El nou establiment té 4.500 metres quadrats i 350 places d’aparcament. Està situat a la cantonada de l’avinguda Josep Tarradellas i el passeig del 22 de juliol, a l’antiga fàbrica Agut. Ha suposat una inversió de 8 milions d’euros i dóna feina a 115 persones.

En la inauguració oficial van assistir-hi aproximadament unes 300 persones. L’acte va estar presidit pel president del Grup Bon Preu, Joan Font; el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig; i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

L’Esclat de Terrassa es troba enb un edifici de 20.800 m2 que ha estat totalment reformat per acollir una benzinera EsclatOil a la planta baixa, el seu minimercat i altres locals. A la primera planta trobem l’hipermercat de 4.500 m2, el seu magatzem i un altre local. Al segon i tercer pis hi ha l’aparcament amb 350 places. En el reacondicionament de l’edifici es van utilitzar més de 500 tones de ferro per tal de poder allotjar no només l’establiment, sinó també l’aparcament.

Switch to mobile version